many83 wrote:Salaried with over time in each month. But salary is also paid on minimum of 50 hours oer week.. and any axceess hours v do is cpunted as overtime...
You are under category A of salaried with overtime
Your basic pay rise will not count because you should have been paid this amount at least 6 months prior to application so they will consider lowest monthly Salary £1510
£1510 * 12 = £18,120 which is basic gross annual salary
Now you need to count overtime earned in last 6 months
£670+£720+£590+£350+£350+295=2975 divided by 6 and multiply with 12=£5950
Now you can add this amount to basic salary = £18120 + £5950= £24,070 which is your total annual gross pay including overtime
Problem solved as you are earning more than what is required