ESC

Click the "allow" button if you want to receive important news and updates from immigrationboards.com


Immigrationboards.com: Immigration, work visa and work permit discussion board

Welcome to immigrationboards.com!

Login Register Do not show

uploading documents to UKVCAS

Please use this section of the board for queries about Indefinite Leave to Remain (ILR). However please use the EEA-route section for queries about the EEA-route equivalent of Permanent Residence (PR).


This section is relevant irrespective of whether current status is Tiered or Non-Tiered.

Moderators: Casa, Amber, archigabe, batleykhan, ca.funke, ChetanOjha, EUsmileWEallsmile, JAJ, John, Obie, push, geriatrix, vinny, Zimba

Locked
willhull1234
Newly Registered
Posts: 5
Joined: Sun Nov 10, 2019 1:25 pm

uploading documents to UKVCAS

Post by willhull1234 » Sun Nov 10, 2019 1:31 pm

Hi,

Im trying to upload documents to UKVCAS ahead of my appointment for ILR. Once I have uploaded, it shows the document. I had done around 20 documents then went away from the computer to get a drink. When I returned the page had logged me out. When I logged back in, the documents are not there anymore.

In the guidance it states that files can only be viewed once. Does this mean the will not show anymore or should there still be a note to say they have been uploaded.

Thanks

User avatar
aman90
Diamond Member
Posts: 1677
Joined: Wed Dec 24, 2014 8:41 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by aman90 » Sun Nov 10, 2019 2:18 pm

Is it totally empty or is it that you can’t view the files?
The files can’t be viewed once uploaded. At least that was and is still the case with me.

willhull1234
Newly Registered
Posts: 5
Joined: Sun Nov 10, 2019 1:25 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by willhull1234 » Sun Nov 10, 2019 2:51 pm

when I log back in there is no evidence that anything has been uploaded. The status box is empty

User avatar
aman90
Diamond Member
Posts: 1677
Joined: Wed Dec 24, 2014 8:41 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by aman90 » Sun Nov 10, 2019 2:57 pm

willhull1234 wrote:
Sun Nov 10, 2019 2:51 pm
when I log back in there is no evidence that anything has been uploaded. The status box is empty
🤷🏻‍♀️.. sorry for ur plight. I guess you’ll have to re upload

willhull1234
Newly Registered
Posts: 5
Joined: Sun Nov 10, 2019 1:25 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by willhull1234 » Sun Nov 10, 2019 3:03 pm

I uploaded everything again but does the same thing everytime. Even if I go to another page within my login, when I go back it doesnt show anything.

I have everything printed aswell so I guess Ill just take it all with and get them to scan it if there is a problem.

User avatar
aman90
Diamond Member
Posts: 1677
Joined: Wed Dec 24, 2014 8:41 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by aman90 » Sun Nov 10, 2019 3:25 pm

Not trying to offend ur intellect but when you choose the file, add a heading or not, do you click on upload? I can still access my ukvcas account and can upload

willhull1234
Newly Registered
Posts: 5
Joined: Sun Nov 10, 2019 1:25 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by willhull1234 » Sun Nov 10, 2019 3:27 pm

Are you currently doing n applicaion. Can you see the files when you log back in?

Yes I click upload. It then appears below the boxes and with an option the remove the file and in the status coloumn says 1 file uploaded.

willhull1234
Newly Registered
Posts: 5
Joined: Sun Nov 10, 2019 1:25 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by willhull1234 » Sun Nov 10, 2019 3:30 pm

Ive just logged back in and all the files are now there. I gues it takes some time for it to register on the system. They must be using a dial up connection.

User avatar
aman90
Diamond Member
Posts: 1677
Joined: Wed Dec 24, 2014 8:41 pm

Re: uploading documents to UKVCAS

Post by aman90 » Sun Nov 10, 2019 3:33 pm

No. My journey got over abt a month ago.
I can upload, save and delete files. I actually just uploaded a random picture, signed out, logged back in and deleted the picture.
I can’t delete old files.. gives me an error

Edit: ok glad to hear it’s sorted
Dial up connection 😂. Nineties

Locked
cron